Девочки

Объявление

Добро пожаловать

Рады приветствовать Вас на форуме "Девочки". У нас есть скрытые разделы, поэтому рекомендуем войти под своим аккаунтом или пройти несложный процесс регистрации.
Девочки поздравляю вас всех с 8 марта! Желаю всего наилучшего:)

Текущее время

Быстрое перемещение

Просто выбирайте нужный раздел и Вы автоматически будете перемещены в него!

Баннеры друзей:

- -- -- -- -- -- -- -

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Девочки » Беседка » Де купити холодильник?

Де купити холодильник?

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Усім привітик. Давно мрію про покупку холодильника, кажуть, що взимку ціни на холодильник падають, а ось тільки правда це чи ні я не знаю. Порадьте надійний магазинчик?

Отредактировано Тапочки (2022-12-28 03:23:35)

0

2

Доброї ночі. А чому ви не спите а вибираете холодильний? Якщо чесно я теж чула що ціни понижают на таку техніку. Що правда не стежила за цим. Але перед груднем купувала для себе. Можу порадити хороший магазин.

0

3

Я дуже вам вдячна що ви відгукнулись на мій пост. Я не сплю тому що працюю, в ночі завжди легше. Можете мені підказати в якому магазині ви купували? А то де я тільки не шукала результату практично немає.

0

4

Я вам раджу купувати в магазинах відомих. Наприклад інтернет-магазин Ельдорадо. Мені дуже подобається їх обслуговування та персонал який завжди готовий прийти на допомогу и поможе підібрати для вас тільки кращий варіант. Я наприклад замовляла в декілька кліків і через пару хвилин меня перетелефонували. Уточнили моє замовлення та щей допомогли оформи замовлення новою пошто. Більше вибору холодильників https://eldorado.ua/uk/holodilniki/c1061560/ ви можете подивитись на цему сайті. І я бажаю вам хороших та вдалих придбань.

0

Вы здесь » Девочки » Беседка » Де купити холодильник?