Привіт, чи є тут люди, які розбираються в відеокартах? Я просто хочу оновити комплектуючі свого ПК на більш сучасні і потужні, і от не знаю яку відеокарту вибрати. Порадьте варіанти.
Отредактировано Armen Narbek (2022-10-04 00:15:20)
Девочки |
Рады приветствовать Вас на форуме "Девочки". У нас есть скрытые разделы, поэтому рекомендуем войти под своим аккаунтом или пройти несложный процесс регистрации.
Девочки поздравляю вас всех с 8 марта! Желаю всего наилучшего:)
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Привіт, чи є тут люди, які розбираються в відеокартах? Я просто хочу оновити комплектуючі свого ПК на більш сучасні і потужні, і от не знаю яку відеокарту вибрати. Порадьте варіанти.
Отредактировано Armen Narbek (2022-10-04 00:15:20)
Zotac Gaming GeForce RTX 3070 Twin Edge OC, скромна відеокарта дуже схожа на референсну модель Nvidia, але посідає навіть менше місця! А підвищена продуктивність системи охолодження допомагає позбутися від шуму.
NVIDIA GeForce RTX 2060 Max-Q, 104, AMD Radeon RX 5600M, 106, NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti Mobile одні з кращих варіантів судячи з рейтингу, відгуки та характеристики доступні в інтернеті.
Зараз цих відеокарт стільки вже випустили, що просто нереально вибрати кращу, довіртеся моєму досвіду.
Ви головне виберіть відеокарту по потрібним вам параметрам, і звичайно ж зверніть увагу, щоб вона була сумісна з вашою материнською платою.
Найвигідніші ціни на відеокарти https://zhuk.ua/videokarti/ зараз в інтернет магазині Жук. Практично на всі позиції діють приємні знижки, а це означає в свою чергу, що купити відеокарту можна набагато дешевше.